Om oss

Vi på Tandvården Klostergården

Som Lunds nya och moderna privata tandläkarklinik erbjuder Tandvården Klostergården tandvård av hög kvalitet. Vår vision är att alltid sätta våra patienters behov i första hand. Tandläkarna du möter är högutbildade och har lång och bred erfarenhet. Talade språk är svenska, engelska och persiska.
Varsamhet, omsorg samt en lugn atmosfär är utmärkande för Tandvården Klostergården och vi strävar alltid efter att ge dig en smärtfri behandling. Vi arbetar för att ge dig ett friskare liv genom god tandhälsa.

”Jag uppskattar verkligen mitt yrke! På Tandvården Klostergården erbjuder vi en omsorgsfull och modern tandvård av högsta kvalitet och jag ser verkligen fram emot att träffa alla patienter oavsett graden av besvär."

Lars har gedigen erfarenhet av all slags tandvård inklusive oral kirurgi, implantat och estetik. Han har bland annat arbetat som klinikchef både inom Folktandvården och för Government of Abu Dhabi, samt som konsult i Norge.

I 15 år drev han också den välrenommerade kliniken Dental 397 i Exeter, England – en klinik som fungerade som kunskapscenter för kollegor och övrig tandvårdspersonal i regionen.

”Jag anser att ingen människa skall behöva uppleva ett socialt handikapp orsakat av sämre tandhälsa. För mig är det viktigt att du som patient känner dig väl omhändertagen, trygg och delaktig i din behandling.”

Zahra är legitimerad tandläkare sedan 1992 och har tidigare bland annat arbetat på Folktandvården i Norrbotten och Skåne. Tillsammans med Lars ägde hon den framgångsrika kliniken Dental 397 i sydvästra England.

Efter att ha återvänt till sin barndomsstad Lund ser hon nu fram emot att varmt välkomna alla gamla och nya patienter till Tandvården Klostergården, oavsett ursprung och grad av problem.