Behandlingar

Behandlingar

Vilken tandvård behöver du?

Vanlig tandvård, särskilda behov, akuta problem eller tandvårdsrädd? Tandvården Klostergården finns till för alla människor i alla åldrar. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på kliniken.

Regelbundna besök lönar sig

Att regelbundet kontrollera sina tänder minskar risken för kostsamma behandlingar. Har du friska tänder brukar det räcka med en undersökning vartannat år. Har du däremot många gamla lagningar, eller om du har en tandlossningssjukdom så rekommenderar vi en årlig koll.

Rädd för att gå till tandläkaren?

Du är inte ensam om att vara ängslig inför ditt besök. Vi är vana vid att möta och ta hand om dig som är tandvårdsrädd. Berätta gärna om din oro redan när du bokar så kan vi sätta av en lite längre tid för ditt besök.

Hygien

Vi byter alltid handskar och munskydd mellan varje behandling och tandläkarstolen desinficeras mellan varje patient. På Tandvården Klostergården finns också en sterilcentral där vi rengör alla instrument efter varje patient i specialanpassade diskmaskiner.

Akuttandvård

Tandvården Klostergården har alltid tid för dig som behöver snabb hjälp. Vi erbjuder alla former av akut tandvård – ring oss så får du tid så snart som möjligt.

Kronor, proteser och implantat

När en eller flera av dina tänder måste ersättas så hjälper vi dig till den bästa lösningen. Skulle du vara i behov av kirurgisk behandling, till exempel vid implantat, kan hela behandlingen utföras på kliniken.

Estetisk tandvård

Söker du en trygg och säker tandblekningsmetod eller funderar du på en mer avancerad estetisk behandling? Våra tandläkare på Tandvården Klostergården har lång och väl dokumenterad erfarenhet inom estetisk tandvård.

Röntgen – Oral radiologi

Vi använder det senaste inom digital röntgenteknik och är mycket stolta över att kunna erbjuda dig panoramaröntgen – en undersökningsmetod som tar en bild på både över- och underkäke på en gång.
https://fapgosu.com devon michael outdoor sex.
xxxhdfire.com